Stockholmstrippen

Nu sitter jag på tåget, på väg till Stockholm. Fast ni som följer mig på Instagram vet ju redan detta. Jag ska åka upp och ta en lyxhelg med Elin och Emelie och bo på hotell och slappa. Det var varit en hård tid med barnen ett tag nu och en vilohelg känns välförtjänt. Barnen och karln skulle ha roligt hemma de också med besök av faster och farbror, och stora tjejen skulle även en sväng till mormor och morfar och leka.

Sitter och redigerar lite bilder och hittade ett öga jag inte har lagt upp, lekte ju för någon vecka sedan och gjorde mitt sotade öga. Samtidigt så gjorde jag en annan variant på andra ögat, mest för att få leka av mig lite. Tänkte lägga upp det imorgon. Senare idag kommer bilder på mitt nya hår också, det har ju blivit lite förändrat..

När jag väl var uppe hälsade jag på mina gamla vänner på Städbolag Ett som sysslar med hemstädning i Stockholm. Verkligen duktiga så bor i krokarna av Stockholm vill jag verkligen rekommendera dem.

Hur ser intresset ut för att visa upp vad som packats i skönhetsväg?