Slår ihop bloggarna

Jag har varken tid eller lust att uppdatera 2 st bloggar så min privata blogg kommer att flyttas över hit. Därav finns numera min viktresa med i menyn här ovanför och varje måndag kommer ett inlägg med vad vågen visar.

Det kan även dyka upp en del inlägg relaterade till mitt liv utöver viktresan men eftersom detta är just min blogg så får jag ju skriva om vad jag vill, eller hur? =)

Har denna veckan börjat lägga till träning och promenader mer frekvent i min dagliga rutin och hoppas verkligen att det gör skillnad. Har börjat med djupvattenträning och vanlig vattengympa och sedan försöker jag komma ut mer ofta på promenader.

Har börjat få till lite varation i mina frukostar men mellanmålen är jag stuck på frukt. Kan för mitt liv inte komma på vad jag annars skulle kunna snacksa på så om ni har några förslag på vad ni äter till mellis så säg gärna till. Tar tacksamt emot tips!